نماز جمعه این هفته (۱۶ آذر ۱۴۰۳) تهران به امامت آیت الله کاظم صدیقی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه می‌شود.

نماز جمعه یازده دی در مصلی امام خمینی (ره) ، به امامت حجت‌الاسلام صدیقی

به گزارش روابط عمومی مصلای امام خمینی(ره) به نقل از ستاد برگزاری نماز جمعه تهران، نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته تهران ۱۶ آذر ۱۴۰۳ به امامت آیت‌الله کاظم صدیقی و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

طبق روال درب‌های مصلای امام خمینی (ره) ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه برای حضور نمازگزاران بازگشایی خواهد شد و برنامه‌ها از ساعت ۱۱ آغاز می‌شود.

نظرات

  • باقری IR ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
    0 0
    چرامدت های مدیدی است که حاج اقاحاج علی اکبری نمازجمعه رااقامه نمی کنند؟
  • محموذ سعیدی IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 0
    نماز گزارا اکرام شون
  • امیر کاویانی IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 0
    طرحی برای بنزین: بنزین در ایران از آب ارزانتر است و این باعث شده مصرف بنزین به شدت افزایش یابد و ترافیک و آلودگی هوا و کاهش باران و....ایجاد شود. بنظر میرسد بهترین راه حل این مشکل بدین منوال باشد: 1-بنزین سهمیه ای بقیمت ارزان مثلا هزار تومان و بمقدار کافی به تاکسیها و ونها و وانت بارها تحویل شود تا بمردم در حمل ونقل بار و مسافر خدمات رسانی کنند و نیز به ماشینهای شخصی تا حد مثلا شصت لیتر درماه بنزین تحویل گردد. 2-بدیهی است به ماشینهای لوکس و گران قیمت سهمیه تعلق نخواهد گرفت. 3-قیمت بنزین آزاد باید کمی بیشتر از هزینه تمام شده تولید بنزین باشد و سالی چند بار مثلا ابتدای هر فصل بروز شده و اعلام شود. 4-قیمت گاز و گازوئیل فعلا افزایش نیابد.
  • امیر کاویانی IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 0
    مردم چه کنند؟ هر یک از دولتها که سر کار می آیند برای حل مشکلات اقتصادی برنامه هایی دارند. اما مردم میتوانند با انجام دو کار ساده و آسان، مستقل از هر دولتی نیمی از مشکلات اقتصادی کشور را بآسانی حل کنند: 1-همه مردم مصرا و فقط (جنس ایرانی بخرند) حتی اگر از نظر قیمت و کیفیت با جنس خارجی مقداری فرق داشته باشد. با این کار ظرف چند ماه بیکاری تمام و یا بسیار کم میشود و نیز ورود کالای قاچاق به کشور قطع یا بسیار کم میشود. که این خود باعث ایجاد اشتغال است. حتی کودکان یا خانم های خانه دار در خریدهای روزانه خود تا مدیران شرکتها و موسسات باید این موضوع مهم را جدا مد نظر قرار دهند. 2-ما در کشور خود برای حاملهای انرژی آّب ، برق، گاز و سوخت حدود یک پنجم یا یک سوم قیمت واقعی را میپردازیم و مابقی از بیت المال توسط یارانه پردخت میشود و لذا بخاطر ارزانی این اجناس اسراف کاری زیادی انجام میدهیم مثلا مصرف گاز ایران برابر مصرف گاز کل اروپا است و این هزینه سنگینی را بر بیت المال تحمیل میکند و دست دولت را برای اشتغالزایی، توسعه اقتصادی، افزایش حقوقها..... میبندد. لذا اگر در (مصرف آب، برق، گاز و سوخت صرفه جویی کنیم) علاوه بر کاهش هزینه خانوار خود به دولت برای سازندگی، اشتغالزایی و افزایش حقوقها و....کمک شایانی کرده ایم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.